Kalender

Informatiebijeenkomsten Gemeenten – 5, 6, 7 juni

Brabant herdenkt en viert in 2019 en 2020 vijfenzeventig jaar leven in vrijheid. Een bijzonder jubileum dat (inter)nationaal in het middelpunt van de aandacht komt te staan. In Brabant willen we dit groots herdenken en vieren. Stichting Crossroads Brabant ‘40-’45 is hiervoor opgericht. Met 75 persoonlijke ervaringen over de Tweede Wereldoorlog wil de stichting met de campagne Brabant Remembers de verhalen van toen weer tot leven brengen: groot of klein, over de mobilisatie en de bevrijding, het verzet en de collaboratie of vervolging. Verhalen waarin een levensveranderende keuze centraal staat.

Op 5, 6 en 7 juni organiseert Stichting Crossroads Brabant ’40-’45 informatiebijeenkomsten in de regio om de gemeentes te informeren over de campagne Brabant Remembers.

Klik hier voor meer informatie.

Workshop sessies Gemeenten en Ondernemers – 19, 21, 26, 27 juni

Brabant herdenkt en viert in 2019 en 2020 vijfenzeventig jaar leven in vrijheid. Een bijzonder jubileum dat (inter)nationaal in het middelpunt van de aandacht komt te staan.

Op 19, 21, 26 en 27 juni organiseert de Stichting Crossroads Brabant voor Ondernemers en Gemeentes workshop sessies om samen te gaan werken aan een bijzonder cultureel programma. Ook u bent van harte uitgenodigd!

Klik hier voor meer informatie.