Trade

”Crossroads presenteert diverse bezienswaardigheden, musea en herdenkingen met betrekking tot de Tweede Wereldoorlog in Brabant, een unieke geschiedenis die niet mag worden vergeten.“ – Directeur International Markets, NBTC Holland

In 2019 en 2020 herdenkt en viert Brabant 75 jaar vrijheid. Eind 1944 werd het zuiden van Nederland bevrijd tijdens Operatie Market Garden en de Slag om de Schelde. Het noorden bleef bezet tot mei 1945. De Tweede Wereldoorlog heeft Brabant ontelbare uiteenlopende verhalen bezorgd. Zowel angstige als hoopvolle momenten hebben hier een plek in de geschiedenis gevonden. Kleine, persoonlijke herinneringen schetsen een compleet beeld van de oorlog.

Informatie

We nodigen u uit bij onze Crossroads-locaties en -evenementen om kennis te maken met de buitengewone en indrukwekkende verhalen die tussen 1940 en 1945 in Brabant plaatsvonden.

Als u vragen heeft of meer wilt weten over de Crossroads-locaties, package deals en (groeps)tarieven, of als u een persoonlijke offerte wilt aanvragen, aarzel dan niet om contact op te nemen:

E: trade@visitbrabant.com
T: +31 13 3030393
T: @brabanttrade

Trade Services VisitBrabant

VisitBrabant is de marketingorganisatie van Brabant. Het platform www.visitbrabant.com biedt een omvangrijke selectie van Brabantse iconen, festivals, activiteiten en evenementen. Dit mede dankzij partnerschap met lokale VVV’s en individuele aanbieders in de Brabantse toeristische industrie. Trade Services bieden voor de traveltrade-markt gratis ondersteuning op diverse terreinen.

Tour & Travel Factsheet

Met trots presenteren we de eerste Tour & Travel factsheet voor (inter)nationale reisorganisaties. In deze Trade factsheet brengen wij de Crossroads locaties en verhalen samen in interessante reizen en reispakketten.