Airborne

Museum Bevrijdende Vleugels in Best

Panorama Ysselsteyn

Oorlogsmuseum Overloon en Duitse OorlogsBegraafplaats Ysselsteyn

waiting for it to end...

Biesbosch MuseumEiland

Bezoek Oorlogsmuseum Overloon, museum Bevrijdende Vleugels in Best, Nationaal Monument Kamp Vught of Biesbosch MuseumEiland en ervaar de kunst van vrijheid. Tijdelijke kunstinstallaties van gerenommeerde kunstenaars zorgen dan voor een unieke beleving bij deze locaties. Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar!

Corona-virus

In lijn met het landelijke beleid met betrekking tot het coronavirus zijn de voorstellingen van De Kunst van Vrijheid tot 1 juni 2020 geannuleerd. De ruimtelijke kunstinstallatie ‘Crossing Time’ , de voorstellingen van Panorama Ysselsteyn en de projecties bij de kunstinstallaties Airborne komen daarmee te vervallen. Personen die tickets voor deze voorstellingen hebben gekocht, brengen wij persoonlijk per mail op de hoogte. Wij kijken allereerst naar de mogelijkheden om de voorstellingen naar een latere datum te verplaatsen. Zodra hier meer over bekend is, zullen wij dit melden op deze pagina en in onze nieuwsbrief (schrijf je hier in voor de nieuwsbrief). 

Ook het Nationaal Monument Kamp Vught, het Biesbosch MuseumEiland, Oorlogsmuseum Overloon, museum Bevrijdende Vleugels en de LocHal in Tilburg zijn tot nader order gesloten. Kijk op de websites van deze instanties voor het laatste nieuws over hun openingstijden en activiteiten.   

We houden de situatie rond Corona uiteraard goed in de gaten. Daar waar nodig treffen we gepaste maatregelen. Mocht van overheidswege besloten worden tot beperkingen waaraan wij gehoor moeten geven, dan melden we dat op deze webpagina.

De Kunst van Vrijheid

Interactieve kunstinstallatie

GEANNULEERD | Crossing Time – Nationaal Monument Kamp Vught

 

Kunstinstallatie

Airborne – Museum Bevrijdende Vleugels in Best

 

Muziekinstallatie

Panorama Ysselsteyn

 

Kunst en performances

waiting for it to end…

 

Tickets

Koop hier je tickets voor je bezoek aan de kunstinstallaties van De Kunst van Vrijheid.

Nieuwe data en tijden worden binnenkort toegevoegd. Hou de website in de gaten voor meer informatie. 

Roadmovie

Acteur Tim Haars maakte een roadtrip langs de zeven indrukwekkende locaties van De Kunst van Vrijheid en sprak met de kunstenaars over hun werk en wat oorlog en vrijheid voor hen betekent. De roadmovie is een 7-delige serie waarin Tim je meeneemt op ontdekkingsreis door Brabant langs WOII-oorlogserfgoedlocaties om het einde van de oorlog te vieren en te herdenken. Laat je raken door de tijdelijke kunstinstallaties op belangrijke WOII-erfgoedlocaties. De kunstinstallaties openen de eerste week van maart. 

Uitgelicht in Brabant

Memorial
Breda

Maczek Memorial Breda

Interactieve Kunstinstallatie
Bergen op Zoom

Dilemma Doolhof

Expositie
LocHal Tilburg

STILLLEVENS

SAMENWERKENDE PARTNERS