Crossing Time

Nationaal Monument Kamp Vught

Airborne

Museum Bevrijdende Vleugels

Panorama

Duitse OorlogsBegraafplaats Ysselsteyn

waiting for it to end...

Biesbosch MuseumEiland

Voor de kunstprojecten van De Kunst van Vrijheid kun je hier je tickets kopen per locatie. 

Crossing Time – Nationaal Monument Kamp Vught

PRAKTISCHE INFORMATIE
Locatie: Nationaal Monument Kamp Vught (Lunettenlaan 600, Vught)
Data: Van 6 maart t/m 28 maart ’s avonds te bezoeken op woensdag t/m zondag (m.u.v. 8, 11 en 12 maart) met tijdslots van 30 minuten tussen 19.30 en 21:00 (vanaf 25 maart ook tijdslots tot 22.00).

TICKETS
Koop hier je combiticket voor de audiovisuele installatie Crossing Time in combinatie met entree tot Nationaal Monument Kamp Vught. Het combinatieticket kost €15, voor museumkaarthouders €7,50. In de webshop kun je een datum en tijdslot selecteren.

BEZOEKERSINFORMATIE
– Wij verzoeken je 15 minuten voor aanvang van jouw tijdslot aanwezig te zijn bij NM Kamp Vught
– Crossing Time bevindt zich in de buitenruimte van NM Kamp Vught. Zorg daarom dat je warm aangekleed bent en dichte schoenen draagt.
– De exposities van het museum zijn tijdens de avondopenstelling te bezoeken. Mocht je niet genoeg tijd hebben om de exposities te bezichtigen, kun je met jouw ticket voor Crossing Time een voucher krijgen waarmee je tot 1 mei 2020 NM Kamp Vught nogmaals kan bezoeken en op uw gemak de bijzondere collectie kan bekijken.

HUISREGELS CROSSING TIME
– Foto’s maken is toegestaan, maar alleen zonder flits
– Het nuttigen van eigen consumpties is niet toegestaan
– Huisdieren zijn niet toegestaan

Update Corona Virus
Naar aanleiding van de laatste adviezen van onze veiligheidsregio’s en het RIVM is er besloten het Nationaal Monument Kamp Vught tot nader order voor publiek te sluiten Hierdoor komen de voorstellingen van Crossing Time helaas te vervallen. Wij nemen contact op met alle groepen die een programma hebben gereserveerd.

Airborne – Museum Bevrijdende Vleugels

PRAKTISCHE INFORMATIE
Locatie: Het heideveld bij museum Bevrijdende Vleugels (Sonseweg 39, Best)
Data: Het kunstwerk is van 7 maart tot november gratis te bezoeken, de projecties vinden t/m 18 mei van woensdag- t/m zondag van 18:00 tot 22:00 uur plaats.

TICKETS
De kunstinstallatie Airborne is gratis te bezoeken. Wij bevelen een aanvullend bezoek aan museum Bevrijdende Vleugels aan.

Museum Bevrijdende Vleugels heeft speciale arrangementen ontwikkeld om de Airborne beleving compleet te maken. Tickets kun je hier kopen:
– Entree museum Bevrijdende Vleugels en bezoek aan Airborne
– Rondleiding door het museum met ervaren gids
– Bezoek Airborne en museum vooraf gegaand door een heerlijke 3 gangen diner bij ’t Boshuys in Best

Na aanschaf van het ticket voor de gids en/of het 3-gangen diner is het verplicht een telefonische reservering te plaatsen, dit kan door te bellen naar 0499 – 329 722.
– De gidsen zijn alleen te reserveren op vrijdagen en zaterdagen om 19.00 uur in de periode van 7 maart t/m 18 mei 2020.
– De 3-gangen diners kunnen alleen gereserveerd worden op vrijdagen en zaterdagen om 17.30 uur in de periode van 7 maart t/m 18 mei 2020. Het museum is vanaf 19.00 uur geopend voor bezoek.

Update Corona-virus
Tot nader order is museum Bevrijdende Vleugels gesloten voor publiek. Wij zijn aan het kijken naar de mogelijkheden om de projecties in de avonduren op een later tijdstip te herhalen. Zodra hier meer over bekend is, zullen wij dit melden op deze pagina en in onze nieuwsbrief (schrijf je hier in voor de nieuwsbrief). De installatie Airborne is te bezichtigen zodra het terrein van het museum weer open is voor publiek.

Panorama Ysselsteyn

PRAKTISCHE INFORMATIE
Locatie: Duitse OorlogsBegraafplaats Ysselsteyn (Timmermannsweg 75, Ysselsteyn)
Data: Van 8 maart t/m 7 juni dagelijks om 11.00, 14.00 en 16.00 uur

Een aanvullend bezoek aan Oorlogsmuseum Overloon wordt aangeraden.

TICKETS
Panorama Ysselsteyn is gratis te bezoeken.
Tickets voor de voorstellingen  met operazangeressen op 30 april en 1 en 2 mei kosten €7,50.

TIJDEN
De voorstellingen met operazangeressen duren één uur, wij verzoeken u vriendelijk 15 minuten voor aanvang van de voorstelling aanwezig te zijn. 
– 30 april t/m 2 mei: 20:30 – 21:30 uur

 

CORONA VIRUS?
Vanwege de ontwikkelingen rondom het Corona-virus hebben wij helaas de voorstellingen van Panorama Ysselsteyn moeten annuleren. Wij nemen contact op met alle partijen die kaarten hebben gekocht voor één van de voorstellingen.
Wij zijn aan het kijken naar de mogelijkheden om de voorstellingen met operazangeressen op een later tijdstip te herhalen. Zodra hier meer over bekend is, zullen wij dit melden op deze pagina en in onze nieuwsbrief (schrijf je hier in voor de nieuwsbrief).

Vanwege het Corona-virus is Oorlogsmuseum Overloon tot nader order gesloten.

waiting for it to end… – Biesbosch MuseumEiland

PRAKTISCHE INFORMATIE
Locatie: Biesbosch MuseumEiland (Hilweg 2, Werkendam)
Data: vanaf 9 maart
Meer informatie: Op 18 april, 24 mei, 20 juni, 18 juli, 22 augustus vinden er tegen de achtergrond van dit kunstwerk in de middag diverse theater- en muziekvoorstellingen plaats die thematisch aansluiten bij De Kunst van de Vrijheid, geprogrammeerd door Kunstmin. Bezoekers kunnen zo het kunstwerk op een andere manier ervaren.

TICKETS
Bezoek je het Biesbosch MuseumEiland? Dan kun je gratis het kunstwerk bekijken.

Voor de voorstellingen kun je hier binnenkort tickets kopen.

Update Corona-virus
Het Biesbosch MuseumEiland is vanwege het Corona-virus is tot nader order gesloten.