Aanhaken bij Brabant Remembers?

Je kunt als ondernemer of gemeente aanhaken bij Brabant Remembers, hiermee lift je mee op een krachtig collectief marketingprogramma. Met een themalijn verbinden we Brabants aanbod aan elkaar en word je als geheel in de (inter)nationale etalage geplaatst als verleiders voor een meerdaags verblijf in Brabant.

Om op de hoogte te blijven meld je nu aan voor de Brabant Remembers nieuwsbrief.

 

Project aanmelden

Organiseer of heb je een evenement/project/product waarbij verhalen van mensen centraal staan? Mensen die vanwege de Tweede Wereldoorlog keerpunten meemaakten die hun leven ingrijpend zouden veranderen tijdens, en ook ná de oorlog. Dan kan je evenement/project/product misschien aansluiten bij de marketingcommunicatie van Brabant Remembers.

Meer informatie hierover vind je bij onze productsheet

 

 

 

 

P.S. Je kunt je evenement ook aanmelden voor onze kalender

Call for Proposal

Wij zijn hard aan het werk om de mogelijkheden voor een kleine financiële ondersteuning te realiseren. Met vfonds en provincie is afgesproken dat alle subsidieverzoeken via de Stichting Crossroads Brabant ’40-’45 (de organisatie achter Brabant Remembers) gaan lopen, alleen hebben we hiervoor nog niet de financiële middelen ontvangen. De call for proposal is momenteel open.

Meer informatie hierover vind je bij Call for Proposal