STILLLEVEN vertellers gezocht.

Zaterdag 19 oktober begint de Dutch Design Week (DDW) en gaat de expositie van de 75 STILLLVENS open voor het publiek. De locatie is gebouw TQ 5 op Strijp T in Eindhoven op de gehele vierde verdieping. De expositie is tot en met zondag 27 oktober dagelijks geopend van 11.00 tot 18.00 uur.

De tentoonstelling is zodanig opgezet dat bezoekers op verschillende manieren de verhalen van Brabant Remembers kunnen lezen. Eerder hebben we bij de STILLLEVENS gewerkt met vertellers en gemerkt dat “vertellers” een echte meerwaarde vormen binnen het concept STILLLEVEN. De verteller kan aan de hand van een STILLLEVEN het verhaal vertellen, met de bezoeker het gesprek aangaan over het verhaal en eventuele vragen beantwoorden.

Tijdens de DDW willen we opnieuw graag werken met vertellers. Ook willen we enthousiaste mensen die hebben meegewerkt aan het programma van Brabant Remembers of aan het project STILLLEVENS de gelegenheid geven om de verhalen te vertellen aan de bezoekers. Zodat wij samen de verhalen van de Tweede Wereldoorlog in Brabant aan anderen kunnen doorgeven.

Vertel het verhaal!

Wil je mee komen helpen als verteller? Je kunt je aanmelden via onderstaande aanmeldlink. Via de link kun je zelf je beschikbaarheid opgeven, een dag of dagdeel zou al mooi zijn! We verwachten uiteraard niet dat je alle verhalen kent, als je een paar verhalen kunt vertellen aan bezoekers dan is dat al hartstikke fijn. Je ontvangt als verteller een mooi speldje zodat je herkenbaar bent. Deelname als verteller is op vrijwillige basis.

Meer praktische informatie ontvang je na je aanmelding. Gelieve je uiterlijk vrijdag 18 oktober aan te melden. Aanmelden kan via deze link