Artiesten en Graafse lokale ondernemers organiseren samen met 0486tv een online Bevrijdingsfestival.

Zomaar spontaan ontstaan, het idee om toch iets te organiseren rondom 75 jaar vrijheid in Nederland op Bevrijdingsdag 5 mei 2020. ‘We vinden alle afgelastingen en beperkingen erg jammer maar wel logisch gezien de huidige situatie! Waarom dan geen online festival? De techniek is er en de artiesten waren direct enthousiast!’, aldus organisator Peter Linders.

’s-Avonds direct om 19:00 uur start het Online festival via de social media kanalen van 0486tv en live op het tv kanaal van Omroep Land van Cuijk. Er is medewerking van de artiesten Three of a Kind-Geert Minten, Hermine Veltkamp en Vincie Gijsbers, DJ Alex, Suzanne Menheere en Marleen van Steen, het festival zal worden afgesloten met een live set door de DJ’s Maximiliaan & Tijn Dekkers . Burgemeester Lex Roolvink zal het festival openen en tussendoor zijn korte filmpjes te zien in relatie tot het thema ‘vrijheid 75 jaar’.

Om extra te genieten van dit online bevrijdingsfestival, steun onze lokale ondernemer door al je lekkere hapjes en drankjes in Grave te halen! Zie voor aanbiedingen. Informatie hierover en speciale aanbiedingen staan op de speciale festivalpagina www.facebook.com/bevrijdingsfestivalgrave.
Het festival zal gestreamd worden via het YouTube en Facebook kanaal van 0486tv en Omroep Land van Cuijk en live via Omroep Land van Cuijk TV (Ziggo kanaal 40 en Kpn kanaal 1475).