Nationaal Monument Kamp Vught zoekt vrijwilligers die zich op zaterdag of zondag willen inzetten als gastvrouw of gastheer in het museumcafé. Met uitzicht op het natuurgebied van de Vughtse Lunetten gebruiken bezoekers hier koffie, thee, snacks en broodjes. Het museumcafé is voorzien van professionele apparatuur en is van zondag tot en met vrijdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur, zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur. Momenteel worden alleen voor het weekeinde gastvrouwen en -heren gezocht, waarbij rekening wordt gehouden met de RIVM-richtlijnen.

Wij vragen een inzetbaarheid van ten minste één dagdeel per week. Daarnaast ben je flexibel en representatief, bij voorkeur woonachtig in Vught of ’s-Hertogenbosch en omgeving. Horeca-ervaring is een pré, maar geen noodzaak. Voor overige vrijwilligersfuncties zijn momenteel geen vacatures.

De operationeel manager verzorgt de planning en begeleidt de ruim 125 vrijwilligers. Nationaal Monument Kamp Vught biedt een bescheiden reiskostenvergoeding en een vrijwilligersverzekering. Ben je klantvriendelijk, enthousiast en kun je goed zelfstandig én samen werken, dan kun je voor een kennismakingsgesprek contact opnemen met Liesbeth Prijt via liesbeth.prijt@nmkampvught.nl of (073) 6587016.

Museumcafé Nationaal Monument Kamp Vught. Foto’s: ©Jan van de Ven