Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Desiree Hornikx: Het zwijgen van mijn vader

20 december 2020 | 20:00 - 22:00

€12,50

Theater is geen oorlog. Ik weet niet wat mijn vader dreef. Wat ik wel weet is dat mijn vader zweeg. Hij zweeg.

Nu ik volwassen ben, probeer ik hem te begrijpen. Ik doe dit in een muzikale theatermonoloog over mijn vader die als jonge militair naar Nederlands Indie gaat. Zijn opdracht is, om in naam van Koningin en Vaderland, de orde te gaan herstellen.

Dat hij vervolgens jarenlang in een guerilla-oorlog terecht komt. Beschrijft hij nauwgezet in zijn dagboek. Jaren na zijn dood lees en herlees ik die dagboeken en leg mijn eigen herinneringen op die van hem. Net zolang tot ik zijn stem weer hoor.

Tekst: Desiree Hornikx
Muziek: Kees Verweij

We attenderen je erop dat elke voorstelling maatwerk is. Bijvoorbeeld de duur, aanvangstijden en entreeprijzen kunnen per voorstelling verschillen. Wij verzoeken je je kaarten online te bestellen via onze website www.kattendans.nl en de kaarten direct online te betalen. Dit is namelijk de meest hygiënische en veilige manier. De horeca zal helaas gesloten zijn.

Wij willen je verzoeken het dringende advies van de overheid en de VSCD op te volgen en mondkapjes te dragen bij binnenkomst totdat je zit in de theaterzaal. Onze medewerkers zullen ook mondkapjes dragen.

De zitplaatsen zijn gerealiseerd door middel van een stellage met balustrade die geplaatst is in de zaal. Hierdoor kan er mogelijk iets minder zicht zijn op het toneel. Eén bankstel biedt plaats aan maximaal twee personen. Mocht je last hebben van hoogtevrees kun je contact opnemen met ons via info@kattendans.nl. Na het doen van een reservering ontvang je een bevestigingsmail met het e-ticket en meer informatie met onder andere de van toepassing zijnde coronamaatregelen.

Gegevens

Datum:
20 december 2020
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
€12,50
Evenement Categorieën:
, ,
Site:
https://www.kattendans.nl/theaterprogramma/desiree-hornikx/

Locatie

Theater de Kattendans
Eerselsedijk 4
Bergeijk, 5571 CM
+ Google Maps
Telefoon:
0497-571318
Site:
www.kattendans.nl